Évek óta úgy megyünk nyaralni, hogy az utazás felében valamilyen híradó műsorra pillantgatunk, ezek közül is a sporthírekre, mert eléggé sportcentrikusak vagyunk, és folyton valami nagy sportesemény szokott lenni, amikor mi elutazunk, tehát vagy a Balaton partján, vagy tengerparton, esetleg egy hegy tetején, netán az erdő közepén, vagy éppen út közben, mindegy, valamilyen meccs vagy verseny úgyis van, amin lehet éppen izgulni. A barátnőm folyton a főbb, fontosabb hírekre kíváncsi, én és a barátaim viszont mindig a meccsállások miatt izgulunk, szóval folyton csak váltogatjuk a rádióadókat, felváltva nézzük telón a híroldalakat.

Természetesen egy focidrukkernek , vagyis nekünk az a legfontosabb hír, hogy mi a kezdőcsapat, ki mikor játszik, milyen helyzetek vannak és mi az állás, egy politológia és szociológia hallgató, a barátnőm pedig folyton a világ főbb eseményeivel van elfoglalva. Ám a legfontosabb mégiscsak a rangadó, és pár éve elég sok is múlt ezen. Úgy döntöttük el, hogy mit fog kapni ajándékba a kisöcsém, hogy melyik csapat fogja megnyerni a BL döntőt, a Real Madrid, vagy a Liverpool? Ha Liverpool nyer, akkor Liverpoolos mezet kap, ha pedig a Real Madrid, akkor Real Madrid iskolatáska lesz a befutó. Ha szereted a focit, akkor pontosan tudod a tavalyi BL döntő eredményét, de már meg is súgom, hogy végül a Real Madrid nyert, ráadásul 3-1-re, szóval jöhetett a kutakodás, hogy mi az ideális Real Madrid iskolatáska lelőhely ma a magyar interneten.

Mielőtt rákerestem google-n olyan érzésem volt, hogy biztosan van valamilyen játékokat áruló webshop, ahol lehet venni ilyen dolgokat is, és elég hamar ide kerültem. Külön kis gyűjtemény a Real Madridos cuccoknak! Összesen 99 féle ajándék van az oldalon, bögrék, dossziék, zsírkréta és vízfestékkészlet is! Na de a témánál maradva az iskolatáska opciók érdekeltek engem, és jól meg is vizsgáltam mindet.

Na itt döbbentem rá, hogy nem csak a sima ilyen ajándékok, de a Real Madrid iskolatáska az egy külön világ, hirtelen nem is tudtam melyiket válasszam.

Kezdjük a sima tornazsákkal, ami adja is magát, többféle színben persze. Utána jön a kedvencem, az átalakítható sporttáska, amit össze lehet csomagolni egy focilabdává. Na erre nem gondoltál ma reggel, ugye? De haladjunk is tovább, van még kétféle oldaltáska, közepes és nagy méretűek, amik egészen vagánynak hatnak. Bár nem szeretném, hogy az öcsém folyton csak az egyik vállát terhelje folyton, a sima iskolatáska típus az sokkal jobb, egyenletesen eloszlik az ember két vállán a súly, márpedig szegény kölyköknek annyi tankönyvet kell cipelni, hogy az oldaltáska csak kis gnómmá varázsolná a testét idővel.

És akkor vannak a normális iskolatáska típusúak. Vannak 3 rekeszekes, 5 rekeszesek , ezek is többféle színben, és nagyon jól néznek ki amúgy, van olyan, ami direkt tinédzsereknek való, szóval kb bármilyen korosztályba hordhatod, akkor is jól néz ki, nem olyan csicsás típusú, amit egyszer csak kinő az ember.

Még kettő típussal találkoztam, amivel nem gondoltam volna, hogy egy iylen témában találkozom. Az egyik az, hogy van ergonomikus iskolatáska is, ami kíméli a gerincet. Hoppá. És Real Madrid iskolatáska. Gyakorlatilag ezt bármilyen szülőnek el lehet adni. Ebből amúgy is több típusú van, van a kerekített , és a kicsit szögletesebb stílusú, ami úgy néz ki formára, mint a régi korok egyik iskolatáskája.

A nap másik meglepetése a focilabdává alakítható sporttáskán kívül az a húzható iskolatáska, hátizsák. Na ez azonnal lenyűgözött. Tudod úgy használni, mint egy átlagos iskolatáskát, és ha valamilyen oknál fogva egy fél könyvtárat kell belepakolni, akkor simán lehet húzni is, mert van kihúzható fogója. Vagy ha már nagyon unalmas cipelni, akkor lehet tologatni, meg húzni. Ez kell az öcsémnek. Most végig követhettétek, hogy hogyan választok ajándékot. Hát nagyjából így. Ha hasonló ajándékban gondolkodtok, akkor nézzétek meg ezt a webshopot, mindenképpen érdemes! Viszlát!