esküvői videósÉletem egyik legszebb napja volt az, amikor összeházasodhattam a férjemmel. Talán nem is tudom szavakba önteni a dolgot.

Az viszont nagyon vicces volt, hogy benne voltunk a hírekben.

Egyik nap, friss házasként éppen böngésztem az interneten, amikor az egyik hírportálon észrevettem, hogy az esküvői videósunkról  – http://fabianfoto.hu/eskuvoi-video-cinematografus/ – van egy kép.

Volt vele egy interjú is.

Arról beszélt, hogy milyen esküvőkön szokott részt venni, majd kicsit lejjebb tekerve az oldalon magamat és a férjemet is láttam, ugyani az esküvői videós képeket is készített rólunk és abból egy be volt rakva a hirdetésbe.

Szinte leesett az állam, nem hittem a szememnek sem.

Azonnal kiabáltam a férjemnek, hogy jöjjön oda a géphez ő is nézze meg a fotónkat, meg a rólunk és a videósról készült cikket.

Nagyot nevetett, majd azt mondta, hogy ő nem csodálkozik ezen a dolgon, hiszen a videós profi, nagyon ért a szakmájához és nagyon sokan fel is keresik emiatt.

Nem csoda így hát, hogy interjút is készítettek vele és mivel a mi esküvőnk volt a legfrissebb, így tőlünk került be fotó meg pár sor leírás is még az oldalra.

Legalább az internetnek is meg lett örökítve a nagynapunk.

A polgári és a templomi szertartás is meg lett egyébként örökítve a videós által és egy kreatív fotózást is tartottunk.

A rendes felvételeket megkaptunk természetesen megvágva, azonban az eredeti esküvői videónk alapján elkészült egy másik videó is az esküvői videós segítségével, aki nélkül ez nem sikerülhetett volna, úgyhogy nagyon hálásak vagyunk neki.

Ezen a videón szinte az összes eddigi közös videónk bele volt még vágva a férjemmel.

Mivel ebből nem volt sok, így nem volt vele nagyon sok munka, de ahhoz, hogy ilyen precíz és profi legyen, az esküvői videósunk hozzáértése elengedhetetlen volt.

Egy olyan egyedi esküvőt alkottunk a videó segítségével, hogy ezt még Carry Bradshaw és a barátai is megirigyelnék a Szex és New York – ból.

És erre természetesen nem azért volt szükség, mert amúgy nem lett volna varázslatos már az, hogy hozzá mehetek életem férfijához, csak így kaptunk még egy nagyon egyedi kisfilmet is, ami segítségével bármikor felidézhetjük a nagy napot.

Az esküvői videós profi munkát végzett, majd írok az érdekében, hátha elmegy a híre még a BBC – hez is és a tévében fognak róla majd beszélni, nem csupán a hírportálokon.

Bevallom, hogy nem nagyon szeretek böngészni a neten, de aznap nagyon boldog voltam, hogy mégis ezt tettem.

Utána persze elújságoltam a barátaimnak, hogy mi történt és mind azonnal csekkolták az oldalt, hogy megnézzenek minket az én drága férjemmel.

Majd amikor a sokadik házassági évfordulónkat fogjuk ünnepelni, akkor is örülnék neki, ha eljönne a mi jól bevált esküvői videósunk, mert megbízható, kedves és ami talán a legfontosabb, hogy érti a szakmáját és minőségi munkát végez.

Nagyon fontos, hogy a nagy napra mindig is emlékezzünk, és, ha ezt nem írjuk le egy könyvben, akkor kénytelenek vagyunk filmben, videókon és képeken megörökíteni.

Tehát azt mondhatom, hogy a hírportáloknak megvannak a maga előnyei és hátrányai, de kívánom mindenkinek, hogy ők is hasonló nagy meglepetésben részesüljenek, hogy lássák magukat a képernyőn életük egyik legboldogabb napjával kapcsolatban.

Az esküvőnk egyébként a Balaton partján volt, így gyönyörű fotókat tudtunk készíteni a helyszínen.