Hihetetlen sok nyári kalandot éltem meg idén is szerencsére.

Legkedvesebb történetem, amikor a baráti társaságommal utaztunk egy jó, kiadás hétvégére a tóhoz.  Rengeteg tervel készültünk mivel, is lehetne igazán felpezsdíteni a víz melletti életet, ezért minden földi jót vittünk magunkkal! Persze odafigyeltünk az egészségünk megóvására is, hisz betegen nem lehet élvezni az életet!

Mit is tartalmazott a batyunk tartalma?

Napközi tartalom.

Egy fiatalos csapatnak nincs sok dologra szüksége a parton, mint labdára, törölközőre, naptejre és jó sok vízre, hisz a forró nyári nap perzselő sugarai hamar kiszárítanak. Kicserepezett ajakkal pedig nem lehet párt keresni. Emellett gondolnunk kellett arra is, ha bármi történik velünk, netán valaki a fejünkre érkezik a vízben vagy a kislabda dobálás művészetét gyakoroljuk, akkor bizony az izomzatunk nem biztos, hogy a megfelelő képen reagá erre, ezért sajoghat, de szerencsére hoztunk ibustart!  Így már nyugodtan a nyakunkba vehetjük a várost az éjjel!

Az éjszakai felszerelés.

Egy kiadós pancsolás után, és egy kiadós ebéd után, ami tartalmazott minden nyári finomságot és persze a délutáni szieszta után, hogy kiheverjük a fáradalmakat, neki indulhatunk az éjszakának!

Az első állomás egy kisbolt, ahol beszerezzük a kellő folyadék ellátmányt, ami kitart, míg elérünk a szállástól az első vendéglátóhelységhez. Kosarunk tartalma jobban gyöngyözik, mint egy ékszerbolt, szóval nem érhet sok baj bennünket az úton, ha csak nem keveredünk semmilyen atrocitásba az út folyamán! Bár ha még is valami veszély érne minket, meg van rá a kiváló fájdalomcsillapító módszerünk!  Célunkat elérve kezdődhet az önfeledt móka és kacagás!

Reggeli regenerálódás.

Kemény éjszaka, zavarba ejtő emlékek és egy „kutya” másnap. Ez egy jó balatoni éjszaka összegzése!

A társaságon végigpásztázva látom, ki mennyire aljasodhatott le az elmúlt éjszaka. Többen a fejüket fogják, amire szerencsére van megoldás! Hoztunk magunkkal csodaszert, azaz ibustart ,ami segít leküzdeni a reggel fájdalmas óráit

Pár nyugodt óra, akár a szálláson, akár kinn a víz mellett és már is kezdhetünk, előröl mindent!

Hasonló élményeket kell a nyáron hajszolni, lehetőleg minél többet, mert különben elpazarolódnak ezek a szép napsütötte órák!